Fotokeramika, porcelanske slike

Nudimo Vam porcelanske slike koje zadovoljavaju najviše standarde tvrdoće materijala, postojanosti boja i sveukupnog kvaliteta slike na porcelanu, uz pouzdanu i tačnu isporuku, kao i trajnu garanciju na svaku sliku.

FotokeramikaFotokeramika, odnosno izrada slika na keramičkim pločicama, je najrasprostranjeniji vid vizuelnih uspomena na nadgrobnim spomenicima.

Sliku koju nam predate laserski izrađujemo na transfer substrat koji se aplicira na keramičku pločicu, gdje procesom pečenja na temperaturi od 880 – 980°C, u zavisnosti da li je slika crno-bijela ili kolor, boju utapamo u glazuru i činimo je nedodirljivom.
Cijeli proces izrade osigurava trajnu zaštitu od vremenskih uslova, i garantuje da slika, kao ni boje vremenom neće izblijediti, i neće doći do njenog razlivanja.

U proizvodnom procesu izrade fotokeramike koristimo lasersku tehnologiju poslednje generacije, a veliko iskustvo obrade digitalne fotografije nam omogućava da keramička slika bude najvišeg vizuelno-postojanog kvaliteta.

Zahvaljujući dugogodišnjoj izradi portreta u sliku unosimo umjetnički momenat, što nas čini prepoznatljivim.

Fotokeramiku izradjujemo u svim oblicima i dimenzijama, kao kolor, crno-bijele ili sepia,
sa mogućnošću postavljanja raznih pozadina i okvira.

Vršimo i retuširanje slika, gdje iz oštećene i izblijedjele fotografije izvlačimo maksimalan kvalitet, živopisnost boja i sjena, sve u zavisnosti od stepena oštećenja fotografije poštujući njen prvobitni izgled. Takođe, od crno-bijele slike kvalitetno izrađujemo kolor.

fotokeramika-slike

Nudimo Vam i neograničene mogućnosti fotomontaže, izbora odijela, pozadina i raznih vizuelnih efekata, sve u skladu sa Vašom idejom i željom.

Fotografije preuzima naš distributer koji jednom sedmično dolazi kod vas a vanredno možete da ih pošaljete i elektronskom poštom.

Rok izrade porcelanskih slika je sedam dana od dana preuzimanja fotografija.

Odgovaramo za sve vaše fotografije i vraćamo ih u istom stanju u kome smo ih i preuzeli.

Profesionalan poslovni pristup, kao i pouzdan i tačan sistem isporuke (odnošenje i donošenje), je garant sigurnosti našim poslovnim partnerima da neće ugroziti svoje rokove isporuke.